Product was successfully added to your shopping cart.
0artiklar

Din kundvagn är tom.

aiming for
bootledsmoothie
affarside

Blueberrys affärsidé är: 1) Inspirera till en hälsosammare livsstil för kropp, själ, och miljö, 2) Utveckla och sälja produkter som stödjer den livsstilen och 3) Att göra den livsstilen tillgänglig genom våra butiker och vår hemsida. Med inspiration hämtad från London, New York och LA gör Blueberry hälsa och hälsokost modernare, snyggare, roligare och framförallt mer inspirerande!

Vi vill erbjuda ett inspirerande och modernt hälsokoncept som inkluderar mat, hälsoprodukter och kunskap,  till en kundgrupp som vill leva ett hälsosamt och balanserat liv men samtidigt ha kul och slippa pekpinnar.

Ett besök i någon av våra butiker är en upplevelse som ger dig inspiration, kunskap och energi. Vi har ett brett utbud av ekologiska och rättvisemärkta varor, trendiga hälsoprodukter, böcker, mat och inspiration. Vår fantastiska personal har en gedigen kunskap som de gärna delar med sig av.

vision

Blueberrys vision är att bidra till människors välmående genom att kombinera mat, människor, miljö, på ett ansvarsfullt sätt. Blueberry vill vara det självklara valet för storstadsmänniskan när det gäller hälsosamma alternativ “all day”.

Vi vill vara det självklara valet för dig som vill känna dig trygg i att din mat är tillagad av de bästa råvarorna, i den mån det är möjligt alltid ekologiska eller närodlade, utan tillsatser och onödigt socker.

Vi vill också vara det självklara valet för dig som värderar att företag tar ansvar för samhället och miljön. Som tycker det är viktigt att företaget arbetar med sociala projekt och välgörenhet och som jobbar för att producera din mat med så liten miljöpåverkan som möjligt.

Vi vill vara det självklara valet för dig som söker en hälsosam livsstil, men som inte vill leva med pekpinnar eller tillrättavisningar.  På Blueberry är du välkommen, oavsett livsstil. Våra kunder är alla ifrån miljömedvetna konsumenter, allergiker, trendsetters, hälsogurus, träningsfreaks och matälskare – alla ska kunna identifiera sig i våra värderingar och filosofi!

rawbollar
greensmoothie
ledord

Vi brukar säga att vi arbetar med mat, människa och miljö på ett inspirerande, ansvarstagande och innovativt sätt. Det är våra tre ledord som hjälper till att vägleda vårt arbete mot vår vision. Att vara inspirerade innebär bland annat vi satsar resurser på att utbilda våra medarbetare till Blueberry-ambassadörer som förmedlar att “Health starts with attitude”.
Vi vill också servera spännande och färgstarka smakupplever som kittlar alla våra sinnen. För att kunna vara innovativa har vi en innovationsgrupp som arbetar med att tillvarata idéer och göra dem till verklighet. Vi försöker också vara lösningsorienterade när omgivningen inte lever upp till vår syn på mat, människa och miljö. Vi är ansvarstagande genom att värna om våra anställda, mat och miljö. Vi använder även ekologiskt nedbrytbara kläder och förpackningar samt har en Greenkeeper vars roll är att inspirera och informera våra medarbetare hur vi kan ta vårt personliga ansvar, Personal Social Responsibility, för vår omgivning.