Product was successfully added to your shopping cart.
0artiklar

Din kundvagn är tom.

jobba_pa_BY
jobba pa by

Att jobba på Blueberry är speciellt. Vi jobbar hårt och har roligt. Vi skrattar, lyssnar, diskuterar, utmanar och utvecklas. Vi brukar säga att vi “hire for attitude and train for skills”. När vi rekryterar söker vi medarbetare som delar våra värderingar gällande mat, människa och miljö – med den gemensamma grunden bygger vi kunskap och färdigheter för att känna oss trygga i att utföra vårt arbete. Eftersom vi har kul och tar hand om varandra så vet vi också att vi levererar den bästa servicen till våra kunder.
Vi söker personligheter med hög servicenivå – en vilja att göra det lilla extra för att våra kunder alltid ska lämna butiken med en wow-känsla.

malldick
meet greet

Vi anordnar löpande – Meet & Greet  – dit vi bjuder in de som skickat in sin ansökan via mejl eller sociala medier. Meet & Greet är en del i vår rekryteringsprocess där vi berättar mer om hur det är att arbeta på Blueberry. Vi har även en del utmaningar som väntar de som blir inbjudna. Du kan förbereda dig för dessa träffar genom att tänka igenom varför du vill jobba hos oss, vad du kan bidra med och vad du önskar dig från oss. Ett annat bra sätt att förbereda dig för Meet & Greet är att känna till hur vi jobbar med vår värdegrund och våra ledord samt hur vi tänker kring Mat, Människa och Miljö. Om du går vidare från Meet & Greet så ses vi för en personlig intervju.

colorrace
sa har soker du
  • Skicka in din ansökan till: jobb@blueberrylifestyle.se.
  • Glöm inte att bifoga CV och personligt brev. Berätta varför du vill arbeta på just Blueberry.  Gå gärna förbi någon av våra enheter och säg hej för att få en känsla för hur det är att arbeta hos oss.
  • Ibland gör vi lite roliga “happenings” på sociala medier. För dig som vågar, lägg upp en video och tagga dig med #blueberrylifestyle och berätta varför du vill vara en del av Blueberry. Vi hör av oss till dig och bokar en intervju!
  • Vi kallar sedan aktuella kandidater till Meet & Greet. 
bra att veta