Product was successfully added to your shopping cart.
0artiklar

Din kundvagn är tom.

ulrika
theBYhistory

Blueberry Lifestyle skapades av Ulrika Holm 2006 utifrån en vision om en “må-bra-fabrik”, med ett holistiskt perspektiv på människan och livet. Med inspiration hämtad från London/N.Y/L.A, ville Blueberry skapa ett nytt koncept för hälsa och hälsokost som som var modernt, snyggt och inspirerande. I december 2006 slog portarna upp för den första butiken på Sibyllegatan 15.

År 2006 var vi unika. Idag har vi nio butiker i Stockholmsområdet och en växande cateringverksamhet. Synen på hälsa och hälsokost har också förändrats. Idag är det en självklarhet för många att välja ekologisk, miljövänlig mat som tillagas utan tillsatser från företag som tar ansvar både för samhälle och miljö.

var-mat

Vår mat utmärker sig för att alltid vara tillagad av de bästa råvarorna utan tillsatser. Vi väljer ekologiskt eller KRAV märkt när det är möjligt men när vi tycker att andra aspekter överväger så väljer vi andra alternativ. Vi eftersträvar också att inte använda raffinerat socker eller vetemjöl utan tror på andra sätt att laga maten. Om du är gluten, laktos eller nötallergiker så har vi alltid alternativ som passar dig.

mingelmat
smoothie
vara smoothies

Många känner till Blueberry för våra unika smoothies. I våra butiker hittar du ett brett utbud av energigivande smoothies och juicer. Här finns allt från raw veggie juicer till snällare gröna smaker, frukt och även choklad. Vi boostar dem med energi och kryddor. Allt för att hitta den optimala smaken och näringsinnehållet. Vi uppdaterar ständigt vår smoothiesmeny efter de senaste hälsotrenderna. 2014 har präglats av grönkål och ingefära samt rödbeta blandat med choklad. Håll ögonen öppna för vad som kommer 2015. Missa inte heller vår Charity Smoothie – Var 6:e vecka lanseras en ny välgörenhetssmoothie där delar av intäkterna oavkortat går till välgörande ändamål. Vill du veta mer?  Check Social Responsibility.

vara produkter

Utöver det som står på vår meny så har vi ett stort utbud av spännande produkter. Vi ställer höga krav på våra leverantörer både vad det gäller produktkvalité men även att de delar våra gemensamma riktlinjer om hållbar utveckling. Hos oss hittar du det senaste inom hälsa; mat, skönhet och lifestyleprodukter.

Våra skickliga inköpare har koll på marknaden och följer forskning, lanseringar och produktutveckling både i Sverige och internationellt. I våra butiker har vi ett brett utbud av ekologisk och rättvisemärkt hälsokost, böcker, skönhetsartiklar, husgeråd och presentkorgar.

our prod
hos oss jobbar

På Blueberry anställer vi personligheter och vi tror på att “hire for attitude and train for skills”. Hos oss jobbar en salig blandning av olika personligheter med olika viljor, kompetenser och åsikter men vi har alla gemensamma värderingar runt mat, människa och miljö. Flera av oss är utbildade inom kost, hälsa eller idrott men andra lär sig på vägen. Alla har vi passerat genom the Blueberry Academy och vi lägger stor vikt vid att alla ska ha de verktyg de behöver för att känna sig trygga i att skapa bästa möjliga upplevelsen för våra kunder.