Product was successfully added to your shopping cart.
0artiklar

Din kundvagn är tom.

Självläkande människan

Berätta vad du tycker om den här produkten

Quick Overview

Sanna Ehdin är författare och forskare. Här är hennes andra utgåva av den omtalade boken Självläkande människan. I den nya utgåvan tar hon upp hur kost och livsstil påverkar och stärker hälsan både inuti och utanpå. Hon ger praktiska råd om bland annat powermat, fetter, detox, hormoner och andning som hjälper dig att bli en självläkande människa.
I boken presenterar hon även Happy Heart-terapin som är ett helt nytt sätt att läkas inifrån och ut och lämna smärtan bakom sig.

Lagerstatus: Out of stock

219,00 kr

Detaljer

År 1999 släppte Sanna Ehdin den första utgåvan av Självläkande människan och sedan dess har hon slagit världen över. Boken såldes i över 10 länder, hon har föreläst för fler än 100 000 personer och inspirerat och väglett människor till nya hälsomsamma livsförändringar. I Sanna Ehdins andra utgåva av Självläkande människan får du läsa om hur du kan stärka din hälsa inifrån och ut. Sanna har erfarenhet från över 12 års biomedicinsk forskning och har över 20 års studier i självläkning och helhetshälsa. I Sverige har hon blivit utsedd till bästa talare och röstades fram som Sveriges bästa hälsoblogg år 2011 och 2012. Nya självläkande människan sammanfattar Sannas hälsa- och livsfilosofi från hennes 35 års studier, forskning och personliga erfarenhet. Boken ger dig konkreta tips och råd på du kan se på dig själv med helhetssyn, stärka både kropp, själ och sinne! Läs och bli inspirerad!

Product Tags

Use spaces to separate tags. Use single quotes (') for phrases.

  1. Berätta vad du tycker om den här produkten

Write Your Own Review

Only registered users can write reviews. Please, log in or register