Grön favorit i sommarvärmen

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Välkommen in till Blueberry för att testa sommarens fräschaste och nyttigaste smoothie. Eller vad sägs om en mix av gröna favoriter och tropiska frukter?

Under varma sommardagar kan det kännas långt borta att sätta tänderna i en rykande het måltid. Kalla sallader och kylda smoothies passar ofta årstiden och temperaturen bättre.  Den här månaden väljer vi därför att lyfta fram en sommarfavorit ur vårt sortiment som du nu kan testa till ett extra bra pris – Matchacado. Smoothien innehåller några av kroppens gröna favoriter så som avokado, spenat och matcha tepulver.

Just spenat är någonting av det nyttigaste du kan äta och genom att mixa ner de gröna bladen i en smoothie får du enkelt i dig järn, vitaminer, mineraler och antioxidanter. Avokadon bjuder på nyttiga fetter samt fibrer som är bra för matsmältningen och tarmarnas funktion.

Det kombineras sedan med mango, ananas och äpple – frukter som är fullmatade med olika vitaminer och ger dig många hälsofördelar. De skänker även extra sötma och fruktighet till din smoothie.

Sist men inte minst mixas den självklart med is för att vara riktigt svalkande.

More to explorer

Upplev de klassiska superbären – i månadens smoothie

Ibland är det enkla det bästa! Den här månaden väljer vi att lyfta vår somriga favorit Very Berry som går hem hos både vuxna och barn. Jordgubbar, blåbär, äpple och banan. Den hälsosamma kombinationen gör att du får i dig massa näring från naturens olika

Lunchkitet som fokuserar på det gröna

Det kan vara en djungel där ute för att hitta ett hälsosamt lunchalternativ där du både blir mätt och får i dig de näringsämnen du behöver – utan att det tar en evighet att tillaga. Med vårt lunchkit har vi gjort jobbet åt dig! Letar du

Hur var det med kaffe?

I Sverige dricker vi massor med kaffe, vi är de näst största kaffedrickarna i världen efter Finland. Och det är bra! Men det har vi inte alltid trott faktiskt. Forskningen har verkligen svängt här, tex när vi startade Blueberry 2006 så serverade vi inte kaffe.

Leave a Reply

Required fields are marked

Den här hemsidan använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du vill veta mer om hur du ändrar dina inställningar, hittar du det under vår Cookie Policy.