Smakrik grillad ostsandwich är en storsäljare

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Italian Cheese Sandwich
– med smak av Medelhavet

Italian Cheese Sandwich är en både närings- och fiberrik nyhet inspirerad av medelhavet och den italienska landsbygden. En välbalanserad varm smörgås som bjuder på både sötma, hetta och ljuvlig mozzarella.

Älskar du smaken av Italien och letar efter ett nyttigt, lätt och snabbt lunchalternativ? Ja, då kan vi rekommendera Blueberrys sandwich ”Italien Cheese”. Här bjuds du på solvarma smaker on the go inspirerade av den italienska landsbygden. Smält buffelmozzarella, pepprig ruccola, solmogna tomater, pumpafrön, söt honung och het chili gör denna nykomling på menyn till en het uppstickare.

  • Vem älskar inte en nygrillad sandwich med smält ost! Om den dessutom är fylld med näringstäta grönsaker och har perfekt balans mellan sötma, sälta och sting från chili – ja, då bör den vara närmast oemotståndlig, säger Ulrika Holm med ett leende, matkreatören och grundaren bakom Blueberry.

Välj luncherbjudandet och kombinera sandwichen med en smoothie på kvalitativa hela råvaror så får du ett prima lunchalternativ som är lätt men ändå mättande. Du får också i dig rejält med protein, gröna blad, nyttiga fetter samt fiberrika och vitaminstinna frukter och grönsaker.

  • Favoritkombinationen är en Italian Cheese Sandwich (eller Spicy Avocado för den som är vegan) tillsammans med vår bästsäljande smoothie Eat Your Greens. Där har du en komplett måltid med högt näringsvärde, fortsätter Ulrika.

More to explorer

Gröna Dagar är sköna dagar

Kickstarta med Gröna dagar. Ibland behövs det en kickstart för att få in vanan med hälsosamma måltider och för att sätta igång kroppens reningssystem. Testa kuren Gröna dagar – här berättar vi hur den går till. Under Blueberrys gröna kur maximeras intaget av grönsaker, blad,

Smoothie Bowls på Blueberry

Äntligen – nu lanserar vi smoothie bowls på Blueberry! Trenden med smoothie bowls har brett ut sig över världen och nu kan du äntligen beställa det nyttiga och goda alternativet även hos oss. Att många har upptäckt de många fördelarna med smoothies är ingen nyhet.

Vår nya hemsida är nu äntligen lanserad!

Sajten är ny och hajpen ännu större när vi har tagit tillvara det som alltid kännetecknar Blueberry och samtidigt är våra kärnvärden – Mat, Människa, Miljö. I såväl text och bild som i genomgående uttryck så speglar vår nya hemsida sannerligen Blueberry av idag och

Leave a Reply

Required fields are marked

Den här hemsidan använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du vill veta mer om hur du ändrar dina inställningar, hittar du det under vår Cookie Policy.