Smakrik grillad ostsandwich är en storsäljare

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Italian Cheese Sandwich
– med smak av Medelhavet

Italian Cheese Sandwich är en både närings- och fiberrik nyhet inspirerad av medelhavet och den italienska landsbygden. En välbalanserad varm smörgås som bjuder på både sötma, hetta och ljuvlig mozzarella.

Älskar du smaken av Italien och letar efter ett nyttigt, lätt och snabbt lunchalternativ? Ja, då kan vi rekommendera Blueberrys sandwich ”Italien Cheese”. Här bjuds du på solvarma smaker on the go inspirerade av den italienska landsbygden. Smält buffelmozzarella, pepprig ruccola, solmogna tomater, pumpafrön, söt honung och het chili gör denna nykomling på menyn till en het uppstickare.

  • Vem älskar inte en nygrillad sandwich med smält ost! Om den dessutom är fylld med näringstäta grönsaker och har perfekt balans mellan sötma, sälta och sting från chili – ja, då bör den vara närmast oemotståndlig, säger Ulrika Holm med ett leende, matkreatören och grundaren bakom Blueberry.

Välj luncherbjudandet och kombinera sandwichen med en smoothie på kvalitativa hela råvaror så får du ett prima lunchalternativ som är lätt men ändå mättande. Du får också i dig rejält med protein, gröna blad, nyttiga fetter samt fiberrika och vitaminstinna frukter och grönsaker.

  • Favoritkombinationen är en Italian Cheese Sandwich (eller Spicy Avocado för den som är vegan) tillsammans med vår bästsäljande smoothie Eat Your Greens. Där har du en komplett måltid med högt näringsvärde, fortsätter Ulrika.

More to explorer

Upplev de klassiska superbären – i månadens smoothie

Ibland är det enkla det bästa! Den här månaden väljer vi att lyfta vår somriga favorit Very Berry som går hem hos både vuxna och barn. Jordgubbar, blåbär, äpple och banan. Den hälsosamma kombinationen gör att du får i dig massa näring från naturens olika

Lunchkitet som fokuserar på det gröna

Det kan vara en djungel där ute för att hitta ett hälsosamt lunchalternativ där du både blir mätt och får i dig de näringsämnen du behöver – utan att det tar en evighet att tillaga. Med vårt lunchkit har vi gjort jobbet åt dig! Letar du

Grön favorit i sommarvärmen

Välkommen in till Blueberry för att testa sommarens fräschaste och nyttigaste smoothie. Eller vad sägs om en mix av gröna favoriter och tropiska frukter? Under varma sommardagar kan det kännas långt borta att sätta tänderna i en rykande het måltid. Kalla sallader och kylda smoothies

Leave a Reply

Required fields are marked

Den här hemsidan använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du vill veta mer om hur du ändrar dina inställningar, hittar du det under vår Cookie Policy.