Karriär

Att jobba på Blueberry är speciellt. Vi jobbar hårt och har roligt. Vi skrattar, lyssnar, diskuterar, utmanar och utvecklas. Vi brukar säga att vi “hire for attitude and train for skills”.

Hos oss jobbar människor

På Blueberry anställer vi personligheter – vi tror på devisen “hire for attitude and train for skills”. Hos oss jobbar en salig blandning av olika personligheter med olika viljor, kompetenser och åsikter men vi har alla gemensamma värderingar runt mat, människa och miljö. Flera av oss är utbildade inom kost, hälsa eller idrott – andra lär sig på vägen. Alla har vi passerat genom the Blueberry Academy och vi lägger stor vikt vid att alla ska ha de verktyg de behöver för att känna sig trygga i att skapa bästa möjliga upplevelsen för våra kunder – ett värdskap utöver det vanliga.

Att jobba hos oss

Att jobba på Blueberry är speciellt. Vi jobbar hårt och har roligt. Vi skrattar, lyssnar, diskuterar, utmanar och utvecklas. Det är ett mycket varierande och omväxlande jobb där man förväntas hantera hela flödet från förberedelser, kundmotagande och införsäljning till produktion, expedition och avslut. Oftast jobbar man med en eller flera härliga kollegor – men vissa tider på dagen förekommer även ensamjobb. Och när det kommer till arbetstider så jobbar man enligt ett schema bestående av en hälsosam kombination av morgon-, dags-, kvälls- & helgjobb. Dessutom ska det nämnas att man inte alltid jobbar i en och samma butik. Variation var ordet!

Vi erbjuder dig

Oftast börjar din tid hos oss med ett provjobb via Blueberry Academy. Under ett antal arbetspass får vi möjlighet att lära känna varandra bättre detta samtidigt som vi passar på att utbilda dig i grunderna till våra arbetssätt. Provpassen sker tillsammans en av våra butikschefer alternativt med en mycket rutinerad medarbetare. Provjobbet avslutas med en gemensam utvärdering där vi tillsamman beslutar hur vi går vidare.  Blir du anställd väntar fortsatt utbildning, ett glädjefyllt & varierande arbete, en härlig gemenskap, goda utvecklingsmöjligheter och givetvis kollektivavtalsenliga villkor.

Så här söker du jobb hos oss

  • Skicka in din ansökan till: jobb@blueberrylifestyle.se.
  • Glöm inte att bifoga CV och personligt brev. Berätta gärna varför just du vill arbeta på just Blueberry.  
  • Om det för tillfället inte finns några lediga tjänster så går det ändå bra att skicka in en spontanansökan. Vi letar alltid efter talanger!

Lediga tjänster

Cafébiträde Helg

Om dig
Vi förväntar oss att du; delar våra värderingar, har en positiv attityd med fokus på service, försäljning & struktur, gillar att arbeta hårt i ett högt tempo, har drivkraften och förmågan att göra det lil(l)a extra.

Din profil
Ingen arbetslivserfarenhet krävs.

Dina arbetsuppgifter
Att jobba på Blueberry är speciellt. Vi arbetar hårt och har roligt. Vi skrattar, lyssnar, diskuterar, utmanar och utvecklas. Vi brukar säga att vi “hire for attitude and train for skills”. När vi rekryterar söker vi medarbetare som delar våra värderingar och som vill vara våra butikers ansikte utåt, möta våra gäster med ett leende och få dem att trivas. Du kommer bland annat att hantera följande ; Starta upp butiken, stå i kassan, preparera & producera, hålla snyggt i butiken, beställa & hantera leveranser, stänga butiken – Men framför allt förväntas du stå för ett värdskap & en försäljning som gör skillnad.

När det gäller denna tjänst så förväntas du, i första hand, arbeta kvällar och helger.

Antal jobb: 2

Övrigt
Lön – Kollektivavtalsenliga villkor
Lönetyp: Fast månads-, vecko- eller timlön

Anställningsvillkor – Vi erbjuder dig; utbildningar via Blueberry Academy, ett glädjefyllt och varierande arbete, en härlig gemenskap, goda utvecklingsmöjligheter och kollektivavtalsenliga villkor.

Arbetsplats – Stockholm

Sök jobbet senast 28 april 2019, vi rekryterar och anställer personer löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Ange referens Helg april 2019.

Vi vill att du skickar din ansökan via mejl till: Jobb@blueberrylifestyle.

Den här hemsidan använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du vill veta mer om hur du ändrar dina inställningar, hittar du det under vår Cookie Policy.