Ostfralla deluxe och vitaminstinna smoothies

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Låt frukosten sätta tonen för resten av dagen

Långa frukostar med tidningen i handen är för de allra flesta bara att glömma under veckodagarna. Tid är oftast ingenting det strösslas med mellan uppstigning, påklädning och tandborstning. Istället kräver morgnarna oftare ett väl uträknat logistiknät i kombination med en stor portion tålamod.

Men vare sig du bor ensam, eller tillsammans med en hel familj som ska iväg till skola, dagis och jobb, startas dagen på bästa sätt genom goda rutiner och en nyttig frukost som håller dig mätt ända fram till lunch. Att välja färgglada, fiberrika och naturliga råvaror är en bra start som väcker kroppen till liv på bästa sätt.

Behöver du hjälp i kampen mot klockan, eller bara vill unna dig själv en lugn stund, har vi på Blueberry satt ihop två uppskattade frukostmenyer som innehåller allt du behöver. Har du en tid att passa beställer du den istället enkelt via vår app och hämtar upp den när det passar dig vid närmsta Blueberry-butik.

Blueberry “Classic” Breakfast

Prova vår uppdaterade version av den klassiska “ostfrallan” som bjuder på både fibrer och goda smaker. Grovt rågbröd, lagrad ost och gröna blad kombineras med vår egen marmelad som vi själva mixar i butiken av blötlagda torkade aprikoser, utan varken tillsatser eller socker. Till den mättande smörgåsen serverar vi en solgul och vitaminstinn smoothie på mango, apelsin och äpple – inget socker eller mjölkprodukter. För att fullända menyn toppas den med nybryggt och ekologiskt kaffe!

Blueberry “Green” Breakfast
Den här frukostmenyn är en riktig powerboost för dig som vill ta hälsa och näringstäthet till nästa nivå. Vår stora Eat Your Greens-smoothie ger dig massor av växtbaserade godsake­­­r – mango, äp­­­ple, ananas, gröna blad samt riktiga superfoods som vetegräs och spirulina. Till denna serveras vår veganska Double Chocolate Overnight Oats. I vår “nattgröt” har havren legat över natten i växtmjölk som mixats med dadlar och kakao. Vi toppar med en antioxidantrik chokladsås, rostad kokos, frön och bär. Våra toppings och smaksättningar varierar med säsong. Gör man sin egen overnight oats hemma kan man såklart smaksätta och toppa med lite vad som. Några godsaker vi testat under året är bland annat jordnötssmör, skivad banan, färska jordgubbar, rostade hasselnötter och hallonsås gjord av tinade hallon mixade med lite lönnsirap. Endast fantasin sätter gränser – ta det du gillar och har hemma.
Lockar ingen av ovanstående frukostmenyer har vi många fler att välja mellan. Hela menyn hittar du här. (länk till menyn)

More to explorer

Upplev de klassiska superbären – i månadens smoothie

Ibland är det enkla det bästa! Den här månaden väljer vi att lyfta vår somriga favorit Very Berry som går hem hos både vuxna och barn. Jordgubbar, blåbär, äpple och banan. Den hälsosamma kombinationen gör att du får i dig massa näring från naturens olika

Lunchkitet som fokuserar på det gröna

Det kan vara en djungel där ute för att hitta ett hälsosamt lunchalternativ där du både blir mätt och får i dig de näringsämnen du behöver – utan att det tar en evighet att tillaga. Med vårt lunchkit har vi gjort jobbet åt dig! Letar du

Grön favorit i sommarvärmen

Välkommen in till Blueberry för att testa sommarens fräschaste och nyttigaste smoothie. Eller vad sägs om en mix av gröna favoriter och tropiska frukter? Under varma sommardagar kan det kännas långt borta att sätta tänderna i en rykande het måltid. Kalla sallader och kylda smoothies

Leave a Reply

Required fields are marked

Den här hemsidan använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du vill veta mer om hur du ändrar dina inställningar, hittar du det under vår Cookie Policy.