Ostfralla deluxe och vitaminstinna smoothies

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Låt frukosten sätta tonen för resten av dagen

Långa frukostar med tidningen i handen är för de allra flesta bara att glömma under veckodagarna. Tid är oftast ingenting det strösslas med mellan uppstigning, påklädning och tandborstning. Istället kräver morgnarna oftare ett väl uträknat logistiknät i kombination med en stor portion tålamod.

Men vare sig du bor ensam, eller tillsammans med en hel familj som ska iväg till skola, dagis och jobb, startas dagen på bästa sätt genom goda rutiner och en nyttig frukost som håller dig mätt ända fram till lunch. Att välja färgglada, fiberrika och naturliga råvaror är en bra start som väcker kroppen till liv på bästa sätt.

Behöver du hjälp i kampen mot klockan, eller bara vill unna dig själv en lugn stund, har vi på Blueberry satt ihop två uppskattade frukostmenyer som innehåller allt du behöver. Har du en tid att passa beställer du den istället enkelt via vår app och hämtar upp den när det passar dig vid närmsta Blueberry-butik.

Blueberry “Classic” Breakfast

Prova vår uppdaterade version av den klassiska “ostfrallan” som bjuder på både fibrer och goda smaker. Grovt rågbröd, lagrad ost och gröna blad kombineras med vår egen marmelad som vi själva mixar i butiken av blötlagda torkade aprikoser, utan varken tillsatser eller socker. Till den mättande smörgåsen serverar vi en solgul och vitaminstinn smoothie på mango, apelsin och äpple – inget socker eller mjölkprodukter. För att fullända menyn toppas den med nybryggt och ekologiskt kaffe!

Blueberry “Green” Breakfast
Den här frukostmenyn är en riktig powerboost för dig som vill ta hälsa och näringstäthet till nästa nivå. Vår stora Eat Your Greens-smoothie ger dig massor av växtbaserade godsake­­­r – mango, äp­­­ple, ananas, gröna blad samt riktiga superfoods som vetegräs och spirulina. Till denna serveras vår veganska Double Chocolate Overnight Oats. I vår “nattgröt” har havren legat över natten i växtmjölk som mixats med dadlar och kakao. Vi toppar med en antioxidantrik chokladsås, rostad kokos, frön och bär. Våra toppings och smaksättningar varierar med säsong. Gör man sin egen overnight oats hemma kan man såklart smaksätta och toppa med lite vad som. Några godsaker vi testat under året är bland annat jordnötssmör, skivad banan, färska jordgubbar, rostade hasselnötter och hallonsås gjord av tinade hallon mixade med lite lönnsirap. Endast fantasin sätter gränser – ta det du gillar och har hemma.
Lockar ingen av ovanstående frukostmenyer har vi många fler att välja mellan. Hela menyn hittar du här. (länk till menyn)

More to explorer

Gröna Dagar är sköna dagar

Kickstarta med Gröna dagar. Ibland behövs det en kickstart för att få in vanan med hälsosamma måltider och för att sätta igång kroppens reningssystem. Testa kuren Gröna dagar – här berättar vi hur den går till. Under Blueberrys gröna kur maximeras intaget av grönsaker, blad,

Smoothie Bowls på Blueberry

Äntligen – nu lanserar vi smoothie bowls på Blueberry! Trenden med smoothie bowls har brett ut sig över världen och nu kan du äntligen beställa det nyttiga och goda alternativet även hos oss. Att många har upptäckt de många fördelarna med smoothies är ingen nyhet.

Vår nya hemsida är nu äntligen lanserad!

Sajten är ny och hajpen ännu större när vi har tagit tillvara det som alltid kännetecknar Blueberry och samtidigt är våra kärnvärden – Mat, Människa, Miljö. I såväl text och bild som i genomgående uttryck så speglar vår nya hemsida sannerligen Blueberry av idag och

Leave a Reply

Required fields are marked

Den här hemsidan använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du vill veta mer om hur du ändrar dina inställningar, hittar du det under vår Cookie Policy.