Smoothie Bowls på Blueberry

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Äntligen – nu lanserar vi smoothie bowls på Blueberry! Trenden med smoothie bowls har brett ut sig över världen och nu kan du äntligen beställa det nyttiga och goda alternativet även hos oss.

Att många har upptäckt de många fördelarna med smoothies är ingen nyhet. Idag finns en uppsjö av olika varianter och vi på Blueberry utvecklar ständigt nya recept och kombinationer.

Idag finns det inte bara ett sätt att avnjuta dina smoothies på och det blir allt vanligare att även servera dem i en skål tillsammans med massa goda och hälsosamma toppings som förhöjer smakupplevelsen.

Det sägs att smoothie bowls uppstod i Brasilien och senare nådde USA. Tack vare Instagram (och att smoothie bowls är väldigt läckra på bild) spreds fenomenet runt om i världen.

Nu kan du beställa våra befintliga smoothies ”Blueberry Lifestyle” (innehållandes bland annat blåbär, banan och havredryck) och ”Pure Greenious” (med bland annat mango, ärtor, avokado och spenat) som smoothie bowls. Då serveras de i fina kokosnötsskal och äts med sked, vilket gör att måltiden blir en lika stor fröjd för ögonen som för gommen.

Båda toppas sedan med skivad banan, granola, groddar, ripplad blåbärssås, rostad kokos och färska blåbär. Vill du ha en extra boost till din bowl kan du även addera jordnötssmör eller proteinpulver.

Välkommen!

More to explorer

Gröna Dagar är sköna dagar

Kickstarta med Gröna dagar. Ibland behövs det en kickstart för att få in vanan med hälsosamma måltider och för att sätta igång kroppens reningssystem. Testa kuren Gröna dagar – här berättar vi hur den går till. Under Blueberrys gröna kur maximeras intaget av grönsaker, blad,

Vår nya hemsida är nu äntligen lanserad!

Sajten är ny och hajpen ännu större när vi har tagit tillvara det som alltid kännetecknar Blueberry och samtidigt är våra kärnvärden – Mat, Människa, Miljö. I såväl text och bild som i genomgående uttryck så speglar vår nya hemsida sannerligen Blueberry av idag och

Finkaffe och Blueberry går hand i hand

5 goda skäl till att dricka kaffe   Det dricks i mängder varje dag, runt om i världen på alla olika platser. Vi pratar om kaffe, det svarta guldet som faktiskt har en hel del hälsofördelar.   Kaffe har många gånger fått oförtjänt mycket kritik,

Leave a Reply

Required fields are marked

Den här hemsidan använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du vill veta mer om hur du ändrar dina inställningar, hittar du det under vår Cookie Policy.