Smoothie Bowls på Blueberry

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Äntligen – nu lanserar vi smoothie bowls på Blueberry! Trenden med smoothie bowls har brett ut sig över världen och nu kan du äntligen beställa det nyttiga och goda alternativet även hos oss.

Att många har upptäckt de många fördelarna med smoothies är ingen nyhet. Idag finns en uppsjö av olika varianter och vi på Blueberry utvecklar ständigt nya recept och kombinationer.

Idag finns det inte bara ett sätt att avnjuta dina smoothies på och det blir allt vanligare att även servera dem i en skål tillsammans med massa goda och hälsosamma toppings som förhöjer smakupplevelsen.

Det sägs att smoothie bowls uppstod i Brasilien och senare nådde USA. Tack vare Instagram (och att smoothie bowls är väldigt läckra på bild) spreds fenomenet runt om i världen.

Nu kan du beställa våra befintliga smoothies ”Blueberry Lifestyle” (innehållandes bland annat blåbär, banan och havredryck) och ”Pure Greenious” (med bland annat mango, ärtor, avokado och spenat) som smoothie bowls. Då serveras de i fina kokosnötsskal och äts med sked, vilket gör att måltiden blir en lika stor fröjd för ögonen som för gommen.

Båda toppas sedan med skivad banan, granola, groddar, ripplad blåbärssås, rostad kokos och färska blåbär. Vill du ha en extra boost till din bowl kan du även addera jordnötssmör eller proteinpulver.

Välkommen!

More to explorer

Upplev de klassiska superbären – i månadens smoothie

Ibland är det enkla det bästa! Den här månaden väljer vi att lyfta vår somriga favorit Very Berry som går hem hos både vuxna och barn. Jordgubbar, blåbär, äpple och banan. Den hälsosamma kombinationen gör att du får i dig massa näring från naturens olika

Lunchkitet som fokuserar på det gröna

Det kan vara en djungel där ute för att hitta ett hälsosamt lunchalternativ där du både blir mätt och får i dig de näringsämnen du behöver – utan att det tar en evighet att tillaga. Med vårt lunchkit har vi gjort jobbet åt dig! Letar du

Grön favorit i sommarvärmen

Välkommen in till Blueberry för att testa sommarens fräschaste och nyttigaste smoothie. Eller vad sägs om en mix av gröna favoriter och tropiska frukter? Under varma sommardagar kan det kännas långt borta att sätta tänderna i en rykande het måltid. Kalla sallader och kylda smoothies

Leave a Reply

Required fields are marked

Den här hemsidan använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du vill veta mer om hur du ändrar dina inställningar, hittar du det under vår Cookie Policy.