Välkommen till vår Blogg!

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Blueberrys värderingar är att göra det bästa valen för mat, människa och miljö – något som är mer aktuellt än någonsin. Näringsbrist och övervikt ökar i Sverige, hur går det ihop? Livsstilsrelaterade sjukdomar som diabetes och högt blodtryck ökar också. Forskning visar att fler och fler hälsoproblem även utanför magen faktiskt ändå börjar i tarmen. En annan sak – om vi ska vara över nio miljarder människor på den här jorden 2050 som FN säger, då behöver vi verkligen göra mer hållbara matval.

Därför är denna bloggs och Blueberrys fokusområden för 2018-2019 fyra saker: Näringstäthet, klimatsmart mat, maghälsa och antiinflammatorisk kost.

Det spelar ingen roll var du befinner dig på hälsoresan – Blueberrys ambition är att inspirera, informera och involvera er alla i det goda, viktiga och stundtals utmanande hälsolivet. Det bästa med hälsoresan är att målet är helt individuellt – det tjänar inte något till att jämföra sig med andra.

Nu kör vi, det här blir roligt!

More to explorer

Lunchkitet som fokuserar på det gröna

Det kan vara en djungel där ute för att hitta ett hälsosamt lunchalternativ där du både blir mätt och får i dig de näringsämnen du behöver – utan att det tar en evighet att tillaga. Med vårt lunchkit har vi gjort jobbet åt dig! Letar du

Grön favorit i sommarvärmen

Välkommen in till Blueberry för att testa sommarens fräschaste och nyttigaste smoothie. Eller vad sägs om en mix av gröna favoriter och tropiska frukter? Under varma sommardagar kan det kännas långt borta att sätta tänderna i en rykande het måltid. Kalla sallader och kylda smoothies

Hur var det med kaffe?

I Sverige dricker vi massor med kaffe, vi är de näst största kaffedrickarna i världen efter Finland. Och det är bra! Men det har vi inte alltid trott faktiskt. Forskningen har verkligen svängt här, tex när vi startade Blueberry 2006 så serverade vi inte kaffe.

Leave a Reply

Required fields are marked

Den här hemsidan använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du vill veta mer om hur du ändrar dina inställningar, hittar du det under vår Cookie Policy.