Välkommen till vår Blogg!

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Blueberrys värderingar är att göra det bästa valen för mat, människa och miljö – något som är mer aktuellt än någonsin. Näringsbrist och övervikt ökar i Sverige, hur går det ihop? Livsstilsrelaterade sjukdomar som diabetes och högt blodtryck ökar också. Forskning visar att fler och fler hälsoproblem även utanför magen faktiskt ändå börjar i tarmen. En annan sak – om vi ska vara över nio miljarder människor på den här jorden 2050 som FN säger, då behöver vi verkligen göra mer hållbara matval.

Därför är denna bloggs och Blueberrys fokusområden för 2018-2019 fyra saker: Näringstäthet, klimatsmart mat, maghälsa och antiinflammatorisk kost.

Det spelar ingen roll var du befinner dig på hälsoresan – Blueberrys ambition är att inspirera, informera och involvera er alla i det goda, viktiga och stundtals utmanande hälsolivet. Det bästa med hälsoresan är att målet är helt individuellt – det tjänar inte något till att jämföra sig med andra.

Nu kör vi, det här blir roligt!

More to explorer

Gröna Dagar är sköna dagar

Kickstarta med Gröna dagar. Ibland behövs det en kickstart för att få in vanan med hälsosamma måltider och för att sätta igång kroppens reningssystem. Testa kuren Gröna dagar – här berättar vi hur den går till. Under Blueberrys gröna kur maximeras intaget av grönsaker, blad,

Smoothie Bowls på Blueberry

Äntligen – nu lanserar vi smoothie bowls på Blueberry! Trenden med smoothie bowls har brett ut sig över världen och nu kan du äntligen beställa det nyttiga och goda alternativet även hos oss. Att många har upptäckt de många fördelarna med smoothies är ingen nyhet.

Vår nya hemsida är nu äntligen lanserad!

Sajten är ny och hajpen ännu större när vi har tagit tillvara det som alltid kännetecknar Blueberry och samtidigt är våra kärnvärden – Mat, Människa, Miljö. I såväl text och bild som i genomgående uttryck så speglar vår nya hemsida sannerligen Blueberry av idag och

Leave a Reply

Required fields are marked

Den här hemsidan använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du vill veta mer om hur du ändrar dina inställningar, hittar du det under vår Cookie Policy.