Vår kärlek till tarmfloran blev en vinst

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Vi vann SM-guld!

Tidigare i år avgjordes Svenska Mästerskapen i smoothie och juice på Stockholmsmässan. Dryckerna bedömdes efter de tre kategorierna smak, näringsinnehåll och utseende. Jag är riktigt glad över att Blueberrys smoothie ”Green Match” kammade hem guldmedalj! Den innehåller förutom frukt och grönsaker även surkål, som är en jättefin källa till goda tarmbakterier som ger en bättre tarmflora. Dessa probiotika är en stark trend som vi gärna talar lite extra om. I samma tävling tog vi silver i kategorin juice med vår ”Ginger Booch”. Det är en somrig råsaft gjord på druvor, jordgubbar, ingefära och kombucha (goda tarmbakterier, igen!) och såklart toppad med något grönt. Just denna gång valde vi grönkål och spenatskum som topping..Vi brinner för kombinationen hälsosamt och goda smaker, så dessa utmärkelser är ett kvitto på att det är just vad vi levererar på Blueberry.

Apropå gröna råvaror så reder vi i senaste numret av ”A Healthy Life” (hela numret finns att läsa under Media) ut varför de gröna bladen, kålen, algerna och gräsen är så läkande och hälsosamma. Det har länge varit Blueberrys signum att förespråka just ”Eat Your Greens” och ”Drink Your Greens”, två uttryck vi förklarar på sidan 7 i magasinet. Där hittar du även recept på grön shot, soppa och smoothie – härligt somriga och fulla av näring.

Njut av en god och grön årstid!

Ulrika

More to explorer

Gröna Dagar är sköna dagar

Kickstarta med Gröna dagar. Ibland behövs det en kickstart för att få in vanan med hälsosamma måltider och för att sätta igång kroppens reningssystem. Testa kuren Gröna dagar – här berättar vi hur den går till. Under Blueberrys gröna kur maximeras intaget av grönsaker, blad,

Smoothie Bowls på Blueberry

Äntligen – nu lanserar vi smoothie bowls på Blueberry! Trenden med smoothie bowls har brett ut sig över världen och nu kan du äntligen beställa det nyttiga och goda alternativet även hos oss. Att många har upptäckt de många fördelarna med smoothies är ingen nyhet.

Vår nya hemsida är nu äntligen lanserad!

Sajten är ny och hajpen ännu större när vi har tagit tillvara det som alltid kännetecknar Blueberry och samtidigt är våra kärnvärden – Mat, Människa, Miljö. I såväl text och bild som i genomgående uttryck så speglar vår nya hemsida sannerligen Blueberry av idag och

Leave a Reply

Required fields are marked

Den här hemsidan använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du vill veta mer om hur du ändrar dina inställningar, hittar du det under vår Cookie Policy.