Vår nya hemsida är nu äntligen lanserad!

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Sajten är ny och hajpen ännu större när vi har tagit tillvara det som alltid kännetecknar Blueberry och samtidigt är våra kärnvärden – Mat, Människa, Miljö. I såväl text och bild som i genomgående uttryck så speglar vår nya hemsida sannerligen Blueberry av idag och kommer göra så för många år framåt.

Kolla gärna runt och ta del av alla fina bilder, texter, menyer, artiklar och blogginlägg. Passa även på att signa upp dig för vårt nyhetsbrev så du får ta del av allt roligt som kommer under våren.

Med bytet till vår helt nya hemsida så har vi även tagit ett stort och viktigt steg till att framtidssäkra vår sajt som nu är navet i vår digitala närvaro, marknadsföring och kommunikation. Förutom att du snabbt kan hitta både vad du vill äta (Menyer) och var du vill köpa det (Butiker) så kommer det löpande publiceras fördjupande material som riktar sig till dig som vill lära och veta lite mer – detta kommer huvudsakligen hittas i artikelform under Media och på vår Blogg.

Så, efter 6 månader och ett intensivt arbete har vi äntligen lanserat Blueberrys nya hemsida och detta har i sanning varit en laginsats av bästa slag – det blir helt enkelt både roligare och bättre att göra ett sånt här arbete tillsammans med andra.

Vi vill med detta och i all enkelhet tacka ett antal personer och aktörer som har varit kraftigt bidragande till att vi nu är i mål:
Blueberrys butikschefer och dess medarbetare
Blueberrys kontorspersonal
Weblify, vår webbyrå https://weblify.se/
Ei Foto, vår fotograf https://vsco.co/emelieingverud/images/1
Make Your Mark, vår contentbyrå https://makeyourmark.se/
Liana Tech, Marketing Automation https://www.lianatech.se/

Varmt välkommen!

More to explorer

Gröna Dagar är sköna dagar

Kickstarta med Gröna dagar. Ibland behövs det en kickstart för att få in vanan med hälsosamma måltider och för att sätta igång kroppens reningssystem. Testa kuren Gröna dagar – här berättar vi hur den går till. Under Blueberrys gröna kur maximeras intaget av grönsaker, blad,

Smoothie Bowls på Blueberry

Äntligen – nu lanserar vi smoothie bowls på Blueberry! Trenden med smoothie bowls har brett ut sig över världen och nu kan du äntligen beställa det nyttiga och goda alternativet även hos oss. Att många har upptäckt de många fördelarna med smoothies är ingen nyhet.

Finkaffe och Blueberry går hand i hand

5 goda skäl till att dricka kaffe   Det dricks i mängder varje dag, runt om i världen på alla olika platser. Vi pratar om kaffe, det svarta guldet som faktiskt har en hel del hälsofördelar.   Kaffe har många gånger fått oförtjänt mycket kritik,

Leave a Reply

Required fields are marked

Den här hemsidan använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du vill veta mer om hur du ändrar dina inställningar, hittar du det under vår Cookie Policy.