Vår nya hemsida är nu äntligen lanserad!

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Sajten är ny och hajpen ännu större när vi har tagit tillvara det som alltid kännetecknar Blueberry och samtidigt är våra kärnvärden – Mat, Människa, Miljö. I såväl text och bild som i genomgående uttryck så speglar vår nya hemsida sannerligen Blueberry av idag och kommer göra så för många år framåt.

Kolla gärna runt och ta del av alla fina bilder, texter, menyer, artiklar och blogginlägg. Passa även på att signa upp dig för vårt nyhetsbrev så du får ta del av allt roligt som kommer under våren.

Med bytet till vår helt nya hemsida så har vi även tagit ett stort och viktigt steg till att framtidssäkra vår sajt som nu är navet i vår digitala närvaro, marknadsföring och kommunikation. Förutom att du snabbt kan hitta både vad du vill äta (Menyer) och var du vill köpa det (Butiker) så kommer det löpande publiceras fördjupande material som riktar sig till dig som vill lära och veta lite mer – detta kommer huvudsakligen hittas i artikelform under Media och på vår Blogg.

Så, efter 6 månader och ett intensivt arbete har vi äntligen lanserat Blueberrys nya hemsida och detta har i sanning varit en laginsats av bästa slag – det blir helt enkelt både roligare och bättre att göra ett sånt här arbete tillsammans med andra.

Vi vill med detta och i all enkelhet tacka ett antal personer och aktörer som har varit kraftigt bidragande till att vi nu är i mål:
Blueberrys butikschefer och dess medarbetare
Blueberrys kontorspersonal
Weblify, vår webbyrå https://weblify.se/
Ei Foto, vår fotograf https://vsco.co/emelieingverud/images/1
Make Your Mark, vår contentbyrå https://makeyourmark.se/
Liana Tech, Marketing Automation https://www.lianatech.se/

Varmt välkommen!

More to explorer

Upplev de klassiska superbären – i månadens smoothie

Ibland är det enkla det bästa! Den här månaden väljer vi att lyfta vår somriga favorit Very Berry som går hem hos både vuxna och barn. Jordgubbar, blåbär, äpple och banan. Den hälsosamma kombinationen gör att du får i dig massa näring från naturens olika

Lunchkitet som fokuserar på det gröna

Det kan vara en djungel där ute för att hitta ett hälsosamt lunchalternativ där du både blir mätt och får i dig de näringsämnen du behöver – utan att det tar en evighet att tillaga. Med vårt lunchkit har vi gjort jobbet åt dig! Letar du

Grön favorit i sommarvärmen

Välkommen in till Blueberry för att testa sommarens fräschaste och nyttigaste smoothie. Eller vad sägs om en mix av gröna favoriter och tropiska frukter? Under varma sommardagar kan det kännas långt borta att sätta tänderna i en rykande het måltid. Kalla sallader och kylda smoothies

Leave a Reply

Required fields are marked

Den här hemsidan använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du vill veta mer om hur du ändrar dina inställningar, hittar du det under vår Cookie Policy.